Філатов закликав дніпрян не розставляти самостійно «їжаків» і огорож, адже це може паралізувати роботу армійців і проїзд швидких

logo

На цьому під час брифінгу 1 березня наголосив мер Дніпра Борис Філатов. IMG_20220301_121625_173.jpg«Всередині міста та на виїздах із нього не можна самостійно ставити жодних блокпостів. Область повністю контролюється ЗСУ, Нацгвардією та правоохоронцями. Тому потрібен безперешкодний проїзд їхньої техніки, а також машин швидкої допомоги, комунальної спецтехніки та автомобілів містян, які хочуть покинути Дніпро. Тож щоб не порушувати логістичних ланцюжків, не має бути жодної самодіяльності. Бо це може паралізувати місто», — сказав Філатов. 

Він також додав, що всі, хто хоче стати частиною національного спротиву, повинні звертатися до райадміністрацій міста. Там керівники нададуть чіткі вказівки, адже вони працюють у координації з вітчизняними силовими структурами.

Водночас, повертаючись до ситуації у Дніпрі та області, Борис Філатов зауважив, що наразі є необхідні запаси пального, продуктів і медикаментів.

Електротранспорт і метрополітен працюють у звичному режимі, але з 07:00 до 18:00, — щоб містяни і водії мали змогу повернутися додому до початку комендантської години. Водночас автобуси громадського транспорту курсують у скороченому режимі, адже частина з них залучена до оборони міста.