На Дніпропетровщині оновлюють спорткомплекс, якому понад 50 років (ФОТО)

logo

Підтримай ШоТам

ШоТам – медіа, яке допомагає зберегти спокій та віру в добро навіть у найгірші дні. Кожна наша публікація – привід пишатися Україною. А кожен твій донат – це плюс одна історія успіху українців.

Львівський акустичний інді-гурт «Три кроки в ніч» виклав у мережу медитативний альбом «Річка V. Дорога на Буркут» на вірші Лесі Українки.

Про це пише Читомо.

Новий альбом гурту об’єднує шість пісень на вірші Лесі Українки. Над ним засновники гурту працювали півтора року. Натхненням для альбому автори шукали в історії подорожі Лесі Українки до високогірного села Буркут.

Музиканти називають свій новий альбом «усамітненим». Його історія розпочалася 2020 року в умовах карантинних обмежень.

Альбом «Річка V. Дорога на Буркут» можна послухати в YouTube Music за посиланням та Spotify за лінком.

Про гурт

Гурт «Три кроки в ніч» утворився 2013 року. Його заснували музиканти Марічка Кошелінська-Мартинюк (вокал, бандура, фортепіано) і Віктор Мартинюк (перкусія, мандоліна), а згодом до них доєднався літературознавець та духовик Данило Ільницький (англійський ріжок, гобой, сопілка, блокфлейта) і гітарист Олександр Міхаліцин.

2015 року гурт опублікував альбом колискових пісень «Ковдронька», адресованих не так дитячій аудиторії, як внутрішній дитині, що живе всередині кожного дорослого. Від 2016 року «Три кроки в ніч» продовжують традицію літературних музичних гуртів, пишучи музику на вірші як сучасних поетів і поеток, так і класиків, прикладом чого є виданий 2019 року мініальбом «Висока вода».

: Як український хіт в жанрі бугі-вугі підкорив серця мільйонів (ВІДЕО)

Нагадаємо, на Спільнокошті збирають гроші на музичну студію в закарпатському селі.

Як ми повідомляли раніше, іспанська співачка презентувала знятий у Києві кліп.

Фото: facebook.com/trykroky.