Смерть жінки і травмування 5–річної дитини в ДТП – у Кривому Розі судитимуть водія вантажівки

logo

image

Обласною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт відносно мешканця Кривого Рогу, який збив 33-річну жінку та її 5 річну дитину. Про це йдеться на офіційній сторінці прокуратури області.

За даними слідства, у грудні 2021 року у Кривому Розі підозрюваний, керуючи технічно-справним автомобілем «ГАЗ» у стані наркотичного сп’яніння з перевищенням допустимої швидкості руху, збив жінку та її 5-річну дитину, які стояли на розділовій смузі.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди потерпіла померла, а дитині спричинено струс головного мозку, переломи та численні забої внутрішніх органів. Наразі хлопчик перебуває у лікарні.

Підозрюваного судитимуть за порушення правил безпеки дорожнього руху, в результаті чого загинула жінка, а дитина отримала тілесні ушкодження.

Чоловіку загрожує покарання – позбавлення волі на строк до 10 років

Що відомоАварія сталася 1 грудня 2021 року близько 18-ої години на Дніпровському шосе у Кривому Розі.Після скоєної аварії 45-річний водій «ГАЗ» втік з місця події, однак правоохоронці розшукали його та затримали.На Дніпропетровщині сталася ДТП із рейсовим автобусом: четверо травмованихНа Дніпропетровщині автокран зіткнувся з легковиком: двоє людей загинули