У Інгулецькому районі Кривого Рогу розпочалися урочистості до Дня металурга та гірника

logo

17 липня у парку «Інгулецький» стартувала святкова програма до Дня металурга та гірника. Для містян підготували спеціальні фотозони, конкурси, та наукові шоу. Всього на святі зібралося близько тисячі містян.

О 17:00 в парку «Інгулецький» розпочалася програма для юних містян. Діти мали можливість спостерігати за «магічним шоу», виконавці якого презентували незвичайні властивості хімічних елементів, взяли участь у перегонах машинок на пульті керування та активно фотографувалися біля стилізованих до свята фотозон. На території парку також працюють фудкорти.

З 18:00 почалася основна концертна програма. Відкрили свято творчі колективи з пісенними та хореографічними номерами. Вечір продовжиться виступами хедлайнерів свята: народної артистки України Наталі Могилевської та популярного виконавця Artem Pivovarov. 

Окрім того, планується урочиста церемонія нагородження найкращих працівників підприємства «Метінвест» найвищою з відзнак цієї компанії – «Зіркою Метінвесту».

Нагадаємо, напередодні свого професійного свята гірники та металурги Кривого Рогу отримали урочисті привітання та подарунки.