У Новомосковську вшанували пам’ять загиблих захисників України та героїв АТО

logo

Вранці 14 жовтня, у місті Новомосковську відбувся мітинг вшанування пам’яті загиблих героїв АТО. Біля міського історико-краєзнавчого музею ім. П. Калнишевського, де наразі встановлена дошка пам’яті загиблим воїнам-героям, зібрались  родини героїв, військовослужбовці, ветерани війни, побратими та усі небайдужі жителі нашого міста.

Доречі,  вже вкотре міська рада на чолі з міським головою Віктором Літвіщенко проігнорували даний захід. Це при тому, що 14 жовтня, згідно з указом Президента України, офіційно встановлено Днем захисника України. Напевно градоначальник нашого міста не вважає загиблих воїнів захисниками чи героями, якщо так активно ігнорує мітинги із вшанування пам’яті тих, хто віддав своє життя за територіальну цілісність та незалежність нашої неньки України.

Сам же мітинг організували військовослужбовці, ветерани російсько-української війни та родини героїв.

Не було в цей день, ані гучних промов, ані музичного супроводу. Подумки присутні згадали кожного із загиблих земляків, а потім схилили голови на згадку про героїв та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.

По завершенню мітингу в честь славних синів нашого народу, які в розквіті сил віддали свою молодість і найдорожче — життя, присутні поклали квіти до меморіальної дошки.