У Дніпрі з авто викрали значну суму грошей (Фото)

logo

Півгодини вистачило патрульним Дніпра, щоб затримати по гарячих слідах ймовірних грабіжників. Невідомі розбили вікно автомобіля Toyota Prado, заволоділи документами, значною сумою грошей та поїхали на автомобілі Volkswagen Polo у невідомому напрямку. Так повідомлення надійшло спецлінії 102 15 лютого, близько 14-ї години. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції.

Патрульні негайно оголосили по місту план «Перехват». У ході оперативно-розшукових дій поліцейські з’ясували, що транспортний засіб, ймовірно причетний до вчинення злочину, рухається вбік житлового масиву Північний та змінив номерні знаки. На вулиці Іларіонівській патрульні виявили його і зупинили. В автомобілі перебувало двоє чоловіків. Один із них намагався втекти, втім, його затримали.

Під час поверхневої перевірки у одного з затриманих виявили в кишені викрадену суму грошей, а в салоні транспортного засобу — 3 комплекти автомобільних номерів. Заявник упізнав в затриманих тих, хто вдерся до його автомобіля.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Новокодацького відділку поліції. Зловмисників затримано в порядку ст.208 КПК України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (Грабіж) ККУ.

Поделиться ссылкой: