Міська рада купує деталі до трамваїв у продавця м’яса

logo

Міська рада купує деталі до трамваїв у продавця м'яса

Комунальне підприємство «Дніпровський електротранспорт» Дніпровської міської ради провело тендер на купівлю частин для електротранспорту. Про це повідомляє Дніпроград з посиланням на Dozorro.

Переможцем тендеру стала ФОП «Дем’яненко Євген Васильович». Фірма запропонувала найнижчу ціну — 3 876 400 грн. За ці кошти підрядник надасть комунальному підприємству частини залізничних або трамвайних локомотивів та рейкового рухомого складу, обладнання для контролю залізничного руху.

За інформацією Clarity Project  для постачальника це вже третій на сьогодні досвід участі в бюджетних тендерах. У 2018 році ФОП «Дем’яненко Євген Васильович» продав Дніпровському електротранспорту вироби та частини для ремонту рухомого склад та технічні пристроїв, призначений для підтримування валу на 5 604 650 грн.

Цікавим фактом є те, що серед видів діяльності на момент оголошення закупівлі у фірми значить «виробництво м’ясних продуктів», «виробництво готової їжі та страв», «роздрібна торгівля м’ясом і м’ясними продуктами в спеціалізованих магазинах». Окрім того, директор фірми також є засновником ТОВ «Щедрий господар», яке займається виробництво м’ясних продуктів.

Нагадаємо, в минулому році 21-річна продавчиня кави ремонтувала трамваї Дніпровського електротранспорту за 4 мільйони.

Автор: Дарина ТВАРА