У Дніпрі на мосту сталася смертельна ДТП

logo

В аварії пошкоджено чотири автомобілі.

В аварію на віадуці потрапили одразу чотири машини в Дніпрі. У ДТП один чоловік загинув, іще один зазнав травм, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

За попередньою інформацією, 23-річний водій Toyota Camry на швидкості врізався у вантажну «Газель». Після сильного удару іномарку відкинуло на зустрічну смугу, де вона зачепила ще два автомобілі. 35-річний пасажир Toyota загинув на місці, кермувальника забрали в лікарню.

ВідеоМасова ДТП у Дніпрі: одразу чотири автівки потрапили у аварію

Автотроща у Дніпрі. В аварію потрапили одразу чотири автівки: один чоловік загинув, ще один зазнав травм. За попередньою інформацією, на віадуці 23-річний водій «Тойота Камрі» на швидкості врізався у вантажну «Газель». Після сильного удару іномарку відкинуло на зустрічну смугу, там вона зачепила ще два автомобілі. 

Масова ДТП у Дніпрі: одразу чотири автівки потрапили у аварію

У поліції кажуть, що шофер «Газелі», який прийняв на себе головний удар, народився в сорочці. Після сильного поштовху вантажівка дивом утрималася на мосту і не впала вниз.

Читайте також: Масова ДТП у Києві на Подолі: через зіткнення ВАЗа з Mercedes рух транспорту паралізувало

Кількома днями раніше у Кривому Розі Дніпропетровської області автомобіль Geely виїхав на зупинку громадського транспорту і травмував людей. У цей момент на зупинці перебували троє людей, двоє з них — жінка 1992 р.н. та чоловік 1959 р.н. — отримали ушкодження та були госпіталізовані.