У міськраді заявляють про покращення рівня обслуговування у маршрутках Дніпра

logo

У міськраді заявляють про покращення рівня обслуговування у маршрутках Дніпра

Директор департаменту транспорту і транспортної інфаструктури Ігор Маковцев заявив, що внаслідок рейдів міської влади автоперевізники у Дніпрі покращили рівень своїх послуг для населення. Про це він розповів вчора, 18 липня, під час гарячої телефонної лінії за населенням.

«Ви більше не побачити у маршрутках розбитих вікон чи поламаних дверей, майже не зустрінеш слідів корозії металу кузова, пасажирські сидіння приведені в нормальний стан. Але головним досягненням стало те, що ще на п’яти міських маршрутах з’явилися великогабаритні автобуси», — опимістично заявив Маковцев.

Втім, його колега, начальник інспекції з питань благоустрою Руслан Мороз навпаки повідомив, що 90% перевізників не поспішають виправляти ситуацію навіть після декількох попереджень.

Окрім цього, він анонсував третю хвилю рейдів по міським маршрутками і заявив, що такі перевірки будуть продовжувати поки усі автоперевізники не приведуть свої автівки у належний стан і будуть виконувати правила пасажирських перевезень.

«Наші перевірки завершаться тоді, коли усі маршрутки будуть зупинятися тільки на відведених зупинках, водії не будуть перевозити пасажирів стоячи і у мешканців нашого міста не буде скарг на перевізників», — зазначив Руслан Мороз.

Нагадаємо, що перший  рейд по перевізникам розпочався 6 березня. Проте, такі дії з боку міської ради та правоохоронних органів вже тоді не змусили власників маршруток приділяти більше уваги своєму транспорту. Так, після цього одна із маршруток під час руху загубила двері, а у іншої прямо на ходу відлетіло колесо.

Окрім цього, за систематичні порушеня у травні розірвали угоду з двома перевізниками.

Автор: Антон МОРОЗ