У Дніпрі нові сміттєві баки зазнали чергової «атаки» (Фото)

logo

11 червня, близько 6-ї вечора у Дніпрі на вулиці Гладкова патрульні виявили невідомого, який ніс металеві елементи з нових сміттєвих баків. Охоронці порядку його зупинили. 59-річний чоловік зізнався, що пошкодив ємності на вулиці Перекопській, Перемоги та Єрмолової, зняв з них кріплення аби здати їх на металобрухт. Під час поверхневої перевірки у нього виявили інструменти. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу та доставили громадянина до Шевченківського відділку поліції. Повідомили у прес-службі патрульної поліції.

Також близько опівночі 12 червня патрульні попередили крадіжку металевих коліс від сміттєвих баків, що на проспекті Івана Мазепи. Поліцейські помітили біля них чоловіка, який щось робив, але, побачивши охоронці порядку, різко пішов з місця. Інспектори зупинили громадянина.

Під час поверхневої перевірки у нього виявили ключі, викрутки та інші інструменти. А при огляді сміттєвого баку патрульні побачили, що кріплення коліс намагалася відкрутити. Чоловіка доставили до Новокодацького відділку поліції.

Поделиться ссылкой: