Пожежа у Кам’янському, у якій загинув хлопчик, могла статися через дитячі пустощі

logo

Причину пожежі у Кам’янському на Дніпропетровщині досі не встановлено, йдеться у ТСН.16:45.

Комунальники твердять: у каркасних будиночках встановлені захисні системи від закорочення електропроводки. Одна з версій займання — дитячі пустощі з вогнем.

Коли спалахнула оселя, три дівчинки та найменший хлопчик вдома були самі. Сусіди кинулись рятувати дітей. Встигли витягти з вогню сестричок. А от дворічне маля — загинуло. Зараз з родиною працюють психологи.

Читайте також: Подробиці пожежі в модульному містечку на Дніпропетровщині: сестер загиблого хлопчика з вогню врятувала адміністратор

«Я вискочила в чому була, ледве витягла дідуся, він задихався! Все залито водою і в гару. Але як же шкода маленького Іванка! Він такий хороший був. Мама, як квочка, за ними ходила», — розповіла сусідка родини, яка теж постраждала від вогню.

Комісія досліджує згорілий будинок, який не підлягає відновленню. Його почали демонтувати. Три сусідні оселі відремонтують коштом мерії. Тим часом небайдужі цілий день несуть потерпілим одяг та їжу. Дві родини переселили до готелю. Ще кільком знайшли місця у тому ж таки модульному містечку.

Нагадаємо, пожежа спалахнула у модульному містечку 14 грудня вдень. Пожежники ліквідували вогонь менше ніж за годину, однак дворічного хлопчика врятувати не змогли.