Активісти пікетуватимуть концерт Сергія Бабкіна в ПК Машинобудівників

logo

Активісти пікетуватимуть концерт Сергія Бабкіна в ПК Машинобудівників

Сьогодні, 12 жовтня, активісти будуть пікетувати Палац культури Машинобудівників у Дніпрі, де запланований концерт співака Сергія Бабкіна. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила адміністратор «Правого сектора» в Дніпропетровській області Ляля Євтушенко, передає Дніпроград.

Попри військову агресію Росії проти України, Сергій Бабкін продовжує їздити на гастролі до північного сусіда. Також музикант відмовився визнати факт російської агресії проти України. Такі дії Бабкіна обурили місцевих активістів.

«Сергій Бабкін свідомо руйнує Україну зсередини і готує ґрунт для «зелених чоловічків», вже після захоплення Криму москалями виступав там перед окупантами та закликає це робити інших співаків, регулярно розважає російську публіку, відмовляється назвати Росію агресором й називає війну на Сході та вбивство наших солдат москалями та сепаратистами «неоднозначною ситуацією». Всі, хто усвідомлює, що публічні особи, які формують суспільну думку й бажають виступати на території України, повинні зайняти чітку проукраїнську позицію та публічно назвати Росію країною-агресором й визнати факт окупації, приходьте», — йдеться у повідомленні.

Активісти збираються о 18:30 біля ДК Машинобудівників за адресою вул.Робоча, 166.

Автор: Дарина ТВАРА