У Дніпрі гучно та весело відсвяткували День подяки

logo

Вчора, 8 жовтня, у Дніпрі вперше відсвятували День подяки. Для містян влаштували масштабний ярмарок врожаю та концерт сучасних виконавців. Про це повідомляє Дніпроград з місця подій.

Святкування Дня подяки у Дніпрі розпочалося із самого ранку. На набережній облаштували сільськогосподарський ярмарок і фуд-корт, де просто неба можна було смакувати різні страви. Всі охочі могли долучитися до різноманітних конкурсів і майстер-класів. Захід відвідав й міський голова Борис Філатов.

«Нашому народу та країні випали непрості випробування. Та попри це ми живемо у час неймовірних чудес. Ніхто навіть не думав, що у 2017 році на Фестивальному причалі ми так масштабно святкуватимемо День подяки. Ще кілька років тому про це годі було й мріяти. Я дуже радий бути тут з містянами в одній компанії», – зазначив мер Дніпра.

У рамках святкування єпископи різних конфесій відслужили молитву за Україну, до якої долучилися близько тисячі містян. 

«Дуже цікавий захід, особливо для дітей підготували цікаву розважальну програму. Тут особлива атмосфера. І справді хочеться дякувати: богові та своїм рідним», — розповіла гостя заходу Юлія.

Продовжили святкування концертом українських виконавців та учасників шоу «Голос країни», зокрема, Антона Копитіна, 4UBand, Брії Блессінг, Оксани Козунь, Ігоря Рудого, гурту КВАНТ.

Зазначимо, що у багатьох країнах світу – США, Канаді, Нідерландах, Швейцарії тощо – День подяки має свої особливі традиції святкування. Загальною рисою є те, що в цей день люди дякують богові та один одному за все добро.