У Дніпрі відбудеться відбірковий етап Всеукраїнського чемпіонату з воркауту

logo

У Дніпрі відбудеться відбірковий етап Всеукраїнського чемпіонату з воркауту

Вже цієї суботи, 5 серпня, у Дніпрі на майданчику «Арт-толока» біля ТЦ «Пасаж» відбудеться відкритий чемпіонат в області та відбірковий етап Всеукраїнського Чемпіонату DNIPRO WORKOUT CUP — 2017. Про це під час прес-конференції в ІА «Інформатор» розповіли організатори захожу, передає Дніпроград з місця подій.

На чемпіонаті будуть відібрані кращі атлети регіону, які будуть представляти Дніпропетровщину на чемпіонаті України зі стріт-воркауту. Участь у змаганнях братимуть як хлопці, так і дівчата.

«Стріт-воркаут — це масовий рух, заснований на заняттях фізичною культурою із застосуванням тренувального обладнання в громадських об’єктах, таких як шкільні двори, парки, спортивні майданчики в міській забудові. Включає тренування на турніку, брусах, яке відбувається на свіжому повітрі. Загалом, це спортивні заходи для всіх, хто веде здоровий спосіб життя», — розповів лідер міжнародного руху за Здоровий Спосіб Життя, Глава міжнародної організації «Street Workout» Денис Мінін.

У програмі заходу DNIPRO WORKOUT CUP: стрітліфтінг, силовий фрістайл, встановлення воркаут рекордів, показові виступи, майстер-класи, фотосесія, розіграші призів для глядачів. Початок заходу о 17:00. Вхід вільний.

Нагадаємо, у Чемпіонаті Дніпропетровської області з Street Workout 2016 переміг 16-річний Віталій Андрієнко. 

Автор: Дарина ТВАРА