Одна з причин здорожчання проїзду у смілянських маршрутках: одні крадуть, а іншим байдуже

logo

липня 24, 2017 Author 2
11189138_669093266527929_1662972687_n

Вчора ми повідомляли, що У Смілі заговорили про підвищення вартості проїзду в міському транспорті. Причини для цього такі ж, як і скрізь: здорожчало пальне, дорого обслуговувати транспорт, потрібно платити заробітну зарплату працівникам.

Смілянський активіст Володимир Іващенко на своїй сторінці у Фейсбук оприлюднив ще одну причину здорожчання проїзду. Зупинившись біля смілянського АПТ у справах, активіст випадково зафіксував, як водій маршрутки зливає пальне у свою машину.

“Ранок. 7 година. АТП, місто Сміла. Ми із моїм сьогоднішнім напарником, чекаємо якогось ворюгу дизельного палива. Але замість того, із АТП виїздить автобус, стає поруч.Водій спокійно, незважаючи на те, що в двох метрах стоять невідомі люди, незважаючи на те, що ходять люди, а через хвилину може проїхати директор, витягує шлангу і зливає собі бензин.Виходить, самі собі зливають, потім піднімають тариф на бензин, мотивуючи це тим що, ціни на пальне стрімко ростуть.” – пише Володимир.

Далі активісти звернулися до керівництва АТП з пред’явою фактів і з бажанням почути пояснення. Проте директор не став розмінюватися і підбирати якісь слова. Він просто втік.

Таким чином, офіційно можна можна аргументувати здорожчання проїзду у смілянських маршрутках тим, що одні крадуть, а іншим байдуже. Ті, хто обманюють громаду, громадським транспортом не користуються. Їм не зрозуміти.

Коментування та розміщення посилань заборонено.