«Автомайдан» пікетує мера міста Дніпра

logo

Про це активісти повідомили у суботу, 24 червня, на своїй facebook-сторінці, розмістивши також світлини з акції. Її проводять біля помешкання дніпровського міського голови Бориса Філатова, протестуючи проти призначення на посаду керівника «Муніципальної поліції» екс-командира «Беркуту» Андрія Ткаченка.

Перед тим представники низки громадських організацій звернулися до пана мера із закликом скасувати це рішення. Волни мотивують це тим, що Андрій Ткаченко – колишній полковник міліції, у 2014 році займав посаду командира «Беркута» у Дніпропетровській області і брав активну участь у силовому протистоянні з учасниками мирних акцій протесту на Майдані у Києві та в інших містах України під час Революції Гідності.

Активісти відзначили, що впродовж минулого тижня Борис Філатов не відреагував на ці вимоги і оголосили: «Тому з сьогоднішнього дня ми розпочинаємо проводити акції протесту в тому форматі, в якому ми їх проводили під час Революції Гідності проти Януковича, Захарченка, Пшонки та інших покровителів беркутівців».

Розкажіть друзям: