1300 юнаків планують призвати на строкову службу на Дніпропетровщині

logo

В Україні триває підготовка до проведення осінньої призовної кампанії. Розпочато оповіщення юнаків віком від 18 до 27 років, призовники проходять військово-лікарські комісії та попередній психологічний відбір у районних і обласному центрах комплектування й соціальної підтримки.

Відправка у війська відбуватиметься з 5 жовтня до 22 грудня. Про це АрміяInform повідомив офіцер відділу рекрутингу та комплектування Дніпропетровського обласного ТЦК та СП капітан Андрій Шульга.

Підбиваючи щорічну статистику, в обласному центрі комплектування констатують: понад три чверті юнаків самостійно з’являються до призовних дільниць після початку кампанії. Дніпропетровщина виконує призовний план на 100%, наголошують у відділі рекрутингу. Наперекір пропагандистській тезі про проросійську спрямованість регіону — молодь демонструє високий рівень національної свідомості й громадянської відповідальності. Не нехтуючи можливістю здобути військовий вишкіл, українські чоловіки поповнюють потенційний резерв Збройних Сил та отримують ширші можливості подальшого працевлаштування в силових структурах.